Nieuws | Wie zijn wij | Alg. voorwaarden | Netwerk | Webservers & Gameservers

Wie zijn wij

Hans van der Toorn
Algemeen manager

Hans is verantwoordelijk voor de servers en houd zich bezig met tinds klanten


Tind.nl is een dynamisch internetbedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en plaatsen van op maat gemaakte websites. Sinds 1992 volgen wij de internetrevolutie op de voet, sinds 2000 stellen wij onze kennis volledig ten dienste van onze klanten. Wij richten ons voornamelijk op het MKB en particulieren maar verenigingen en grotere bedrijven zijn uiteraard ook welkom.

Bij het ontwerpen van uw website gaan we bijzonder zorgvuldig tewerk. Iedere website, groot of klein, krijgt onze volledige aandacht. Technisch vernuft, stijlvolle grafische inkleding en aandacht voor detail zijn hierbij onze leidraad. Onze visie van een succesvolle website is gestoeld op onze jarenlange ervaring, gezond verstand en gevoel voor verfijning.

Ook wat de hosting van uw - eventueel reeds bestaande - website betreft, is professionalisme ons kenmerk. De plaatsing van uw site gebeurt enkel met behulp van uiterst betrouwbare technologie, ondersteund door een vlotte support. Wij verkiezen perfectie en betrouwbaarheid boven snelle winsten en ontevreden klanten.

Kortom: indien u de buik vol hebt van webdesigners die standaardsites aan de lopende band maken en van hostingfirma's die enorme bedragen aanrekenen voor het weinige wat zij bieden, dan zal Tind.nl voor u een openbaring zijn. Ieder project zien we als een nieuwe uitdaging, iedere klant als een mogelijkheid om zijn wensen en verwachtingen te overtreffen.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak om uw website te ontwerpen of plaats een bestelling voor een hosting-account en overtuig uzelf van onze troeven en onze bekwaamheid.


Extra options

DirectAdmin

Webmail


Check je domeinWij bellen u terug !

Naam
Telefoon nr.
Onderwerp
 

Links & Ervaringen :webhostingtalk.nl

Groene stroom

Deze website is groen!