Webdesign

Webdesign

Webdesign??

Webdesign volgens uw huisstijl.
Goed webdesign is méér dan een kwestie van "het oog wil ook wat".
Goed webdesign houdt ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid van uw website en maakt van een bezoek aan uw website een prettige ervaring in plaats van een zoekplaatje. Het team van Tind.nl heeft ook op het gebied van website design de nodige ervaring en kan u hierin volledig van dienst zijn.

Uw webdesign in herkenbare huistijl
Bij het maken van een website design zorgen we voor een naadloze aansluiting bij uw 'offline' huisstijl, zodat de herkenbaarheid door uw communicatie heen gewaarborgd blijft. Ons team van ervaren vormgevers staat voor u klaar om - tegen lage kosten - een website design op maat te maken dat past bij uw bedrijf en de doelgroep van uw website.

Een eigen webdesign?


Geen probleem.
Uiteraard is het mogelijk om uw eigen website design, door uzelf of uw reclamebureau gemaakt, door ons te laten verwerken tot een website met volledige CMS-functionaliteit. Als u zorgt voor aanlevering van het website design in een bestandsformaat als Adobe Photoshop (PSD bestand) of Adobe Illustrator (AI bestand), dan doen wij de rest.
Het team van Tind.nl beschikt over voldoende kwaliteit om uw website snel online te krijgen op het www ( World Wide Web)


Prijzen

Voor tarieven of andere prijs opgave vraag dan een vrijblijvende offerte aan Contact pagina

Projecten

   

TindShop

Deze webshop uitgerust met de volgende onderdelen:

Taal module(Ned, Eng)
Klanten beheer systeem
Cms(Controle Management System) om producten en categories te beheren
Zoek module
Factuur systeem

Haarboetiekje

Op dit moment zijn we bezig om een multi-frame te bouwen , zodat het beheer van de website gemakkelijk door de klant gedaan kan worden.

Mini Opslag Meppel


Voor deze website hebben wij een mooie omgeving gebouwd. Ook hebben wij in miniopslagmeppel.nl een ruimteplanner met java script gemaakt zodat klanten makkelijk hun opslag behoefde kunnen berekenen.
   
Kindercircus Diabolo.

Update Laatste fase
   
KindsTown-Sneek.

Update Laatste fase
   

Stambomen-friesland

Voor deze speciale stambomen site hebben wij het ontwerp van de designer gerealiseerd met een CMS om zelf de pagina's te kunnen bewerken en een contact formulier.

Update : Laaste fase

Extra options

DirectAdmin

Webmail


Check je domeinWij bellen u terug !

Naam
Telefoon nr.
Onderwerp
 

Links & Ervaringen :webhostingtalk.nl

Groene stroom

Deze website is groen!